• Ισχυρή ρητίνη ανιόντων βάσεων κατεργασίας ύδατος λινή στο σφαιρικό σιτάρι Chryso
  • Ισχυρή ρητίνη ανιόντων βάσεων κατεργασίας ύδατος λινή στο σφαιρικό σιτάρι Chryso
Ισχυρή ρητίνη ανιόντων βάσεων κατεργασίας ύδατος λινή στο σφαιρικό σιτάρι Chryso

Ισχυρή ρητίνη ανιόντων βάσεων κατεργασίας ύδατος λινή στο σφαιρικό σιτάρι Chryso

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: B&W
Πιστοποίηση: ISO 9001:2008 ISO 14001:2004
Αριθμό μοντέλου: 307 / 201×7

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: σαν ανάγκη
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Στις τσάντες 25kg PP
Χρόνος παράδοσης: 2 εβδομάδες
Όροι πληρωμής: T / T, L / C
Δυνατότητα προσφοράς: σαν ανάγκη
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Εμφάνιση: Λινός στο σφαιρικό σιτάρι chryso Εκτέλεση των προτύπων: GB/T13660-1992 DL/T519-2004 SH2605.06-2003
Ιοντική μορφή: CL PH: Βασικός
Τύπος: Στυρόλιο Ανιόν ή κατιόν: Ανιόν
Υψηλό φως:

χημικές ουσίες κατεργασίας ύδατος ιονικής ανταλλαγής

,

όξινη ρητίνη ιονικής ανταλλαγής

Περιγραφή προϊόντων

Ισχυρή ρητίνη ανιόντων βάσεων κατεργασίας ύδατος λινή στο σφαιρικό σιτάρι Chryso

Ιονικό ανιόν 201 × 7 ρητίνης ανταλλαγής 307 σειρών στυρόλιου βασικό έντονα για την κατεργασία ύδατος

 

 

Εκτέλεση των προτύπων: GB/T13660-1992 DL/T519-2004 SH2605.06-2003

 

 

Περιγραφή

 

307 χρησιμοποιούνται κυρίως για να παραγάγουν το καθαρό νερό και να μεταχειριστούν το απόβλητο ύδωρ και να εξαγάγουν το βολφράμιο και το μολυβδαίνιο στο βιοχημικό προϊόν και την υδρομεταλλουργία.

Είναι κάποια ρητίνη ανταλλαγής ανιόντων που έχει την ομάδα τεσσάρων καταστάσεων αμμωνίου [- Ν (CH3) 3 OH] copolymer βενζολίου στυρόλιο-διεθυλενίου με το διαγώνιο βαθμό σύνδεσης 7%.

 

 

Χαρακτηριστικές φυσικές και χημικές ιδιότητες

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Εμφάνιση Λινός στο σφαιρικό σιτάρι chryso
Περιεκτικότητα σε υγρασία % 42.00-48.00
Ιοντική μορφή CL
Η μέγιστη αναπαραγμένη ικανότητα mmol/g ≥3.80
Συνολική ικανότητα ανταλλαγής mmol/ml ≥1.35
Ισχυρή ικανότητα ανταλλαγής ομάδας λειτουργίας mmol/g ≥3.50
Βάρος g/ml ναυτιλίας 0.67-0.73
Αληθινή πυκνότητα g/ml 1.070-1.100
Σειρά % μεγέθους μορίων (0.3151.25mm) ≥95
Το αποτελεσματικό μέγεθος χιλ. 0.400-0.700
Χαμηλότερο μέγεθος % ορίου (<0>
Συντελεστής ομοιομορφίας ≤1.60
Sphericity μετά από την τριβή % ≥90.00
 

Δείκτες αναφοράς σε χρησιμοποίηση

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ Αξία αναφοράς
Μέγιστη θερμοκρασία λειτουργίας με έντυπο °C χλωρίου 80
Σειρά pH 1-14
Διόγκωση επάνω στην πλήρη μετατροπή (CL--OH-) % ≤25
Ποσοστό ροής εργασίας m/h 15-30
Ικανότητα ανταλλαγής εργασίας mmol/L ≥450
 
 
Αποθήκευση
 
Η ρητίνη ιονικής ανταλλαγής δεν μπορεί να αποθηκευτεί υπαίθρια, και η θερμοκρασία αποθήκευσης είναι 0-40°C. Όταν η θερμοκρασία αποθήκευσης είναι ελαφρώς χαμηλότερη από 0°C, η διευκρινισμένη διαποτισμένη αλατούχος λύση και η ρητίνη πρέπει να προστεθούν στη συσκευάζοντας τσάντα. Επιπλέον, όταν η θερμοκρασία αποθήκευσης είναι πάρα πολύ υψηλή, όχι μόνο η ρητίνη είναι εύκολα αφυδατωμένη, αλλά και η υποβάθμιση της ρητίνης ανιόντων επιταχύνεται. Μόλις χάσει η ρητίνη το νερό, δεν είναι δυνατό να προστεθεί το νερό άμεσα όταν χρησιμοποιείται. Το ενυδατώστε με τη σαφή, διαποτισμένη αλατισμένη λύση, κατόπιν αραιώνει βαθμιαία με το νερό, πλένει μακριά το άλας, και το κρατά υγρό κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης.
 
 
 
Εφαρμογή
 
1) Κατεργασία ύδατος
Η ζήτηση για τις ρητίνες ιονικής ανταλλαγής στον τομέα της κατεργασίας ύδατος είναι μεγάλη, αποτελώντας περίπου 90% της παραγωγής των ρητινών ιονικής ανταλλαγής, και χρησιμοποιείται για την αφαίρεση των διάφορων ανιόντων και των κατιόντων στο νερό. Αυτή τη στιγμή, η μέγιστη κατανάλωση με εναλλαγή ιόντων ρητίνης χρησιμοποιείται για την καθαρή κατεργασία ύδατος στις εγκαταστάσεις θερμικής παραγωγής ενέργειας, που ακολουθούνται από την ατομική ενέργεια, τους ημιαγωγούς, και τις βιομηχανίες ηλεκτρονικής.
2) Βιομηχανία φαρμάκων
Η ρητίνη ιονικής ανταλλαγής στη βιομηχανία φαρμάκων διαδραματίζει έναν σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη μιας νέας γενιάς των αντιβιοτικών και στη βελτίωση της ποιότητας των αρχικών αντιβιοτικών. Η επιτυχής ανάπτυξη streptomycin είναι ένα σημαντικό παράδειγμα. Τα τελευταία χρόνια, η έρευνα έχει πραγματοποιηθεί επίσης για τις πτυχές των φαρμάκων παραδοσιακού κινέζικου και άλλες πτυχές.
3) Συνθετική χημεία και πετροχημική βιομηχανία
Τα οξέα και οι βάσεις χρησιμοποιούνται συνήθως ως καταλύτες στην οργανική σύνθεση για esterification, την υδρόλυση, transesterification, την υδάτωση και άλλες αντιδράσεις. Η χρήση των με εναλλαγή ιόντων ρητινών αντί των ανόργανων οξέων και των βάσεων μπορεί επίσης να εκτελέσει την ανωτέρω αντίδραση με περισσότερα πλεονεκτήματα. Εάν η ρητίνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί επανειλημμένα, το προϊόν μπορεί να χωριστεί εύκολα, ο αντιδραστήρας δεν μπορεί να διαβρωθεί, το περιβάλλον δεν μπορεί να μολυνθεί, και η αντίδραση μπορεί να ελεγχθεί εύκολα.
Ο μεθυλικός tert-βουτυλικός αιθέρας το (MTBE) προετοιμάστηκε με τη χρησιμοποίηση της macroporous ρητίνης ιονικής ανταλλαγής ως καταλύτη και την αντίδραση isobutylene με τη μεθανόλη για να αντικαταστήσει τον υπάρχοντα tetraethyl μόλυβδο που θα μπορούσε να προκαλέσει τη σοβαρή περιβαλλοντική ρύπανση.
4) Βιομηχανία τροφίμων
Οι ρητίνες ιονικής ανταλλαγής μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο βιομηχανικό εξοπλισμό όπως τα σάκχαρα, monosodium glutamate, ο καθαρισμός κρασιού, και τα βιολογικά προϊόντα. Παραδείγματος χάριν, το high-fructose σιρόπι παράγεται με την εξαγωγή του αμύλου από το καλαμπόκι και έπειτα την υδρόλυση του για να παραγάγει τη γλυκόζη και τη φρουκτόζη, οι οποίες ιονικός-ανταλλάσσονται έπειτα για να παραγάγουν το σιρόπι υψηλής φρουκτόζης. Η κατανάλωση ρητίνης ιονικής ανταλλαγής στη βιομηχανία τροφίμων είναι δεύτερη μόνο στην κατεργασία ύδατος.
5) Προστασία του περιβάλλοντος
Οι ρητίνες ιονικής ανταλλαγής έχουν χρησιμοποιηθεί σε πολλές περιβαλλοντικές ανησυχίες. Αυτή τη στιγμή, πολλές υδάτινες ή μη υδατικές λύσεις περιέχουν τα τοξικά ιόντα ή τις μη ιοντικές ουσίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ανακύκλωση. Παραδείγματος χάριν, τα ιόντα μετάλλων στο επιμεταλλώνοντας με ηλεκτρόλυση υγρό αποβλήτων αφαιρούνται, και οι χρήσιμες ουσίες στο υγρό αποβλήτων της παραγωγής ταινιών ανακτώνται.
6) Υδρομεταλλουργία και άλλες
Οι ρητίνες ιονικής ανταλλαγής μπορούν να χωρίσουν, να συγκεντρωθούν, να καθαρίσουν το ουράνιο και να εξαγάγουν τα στοιχεία σπάνια γαίας και τα πολύτιμα μέταλλα από τις μειωμένες καταθέσεις ουράνιου.
 
 
Ισχυρή ρητίνη ανιόντων βάσεων κατεργασίας ύδατος λινή στο σφαιρικό σιτάρι Chryso 0
 
Ισχυρή ρητίνη ανιόντων βάσεων κατεργασίας ύδατος λινή στο σφαιρικό σιτάρι Chryso 1
 
 
                            
 
                            

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Ισχυρή ρητίνη ανιόντων βάσεων κατεργασίας ύδατος λινή στο σφαιρικό σιτάρι Chryso θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.